• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Zo nu en dan krijgen we aanvragen voor trapliften op bijzondere plaatsen of voor bijzondere doeleinden. Een traplift voor de hond, voor in de tuin of in een flatportiek? Daar kijken we al lang niet meer van op. Maar onlangs hadden we een wel heel bijzonder project: twee monteurs hadden de schone taak om op een jacht van meer dan 55 meter lengte een traplift te plaatsen. Deze traplift verbindt twee dekken met elkaar en maakt het jacht aanzienlijk toegankelijker voor mensen die slecht ter been zijn.

Vooral op een boot kan het behoorlijk lastig zijn om veilig boven te komen, zeker als je slecht ter been bent en de boot op volle zee in de golven deint. We ontvingen de vraag of wij ook op een jacht een traplift zouden kunnen realiseren. Uiteraard kunnen wij ook op dit soort bijzondere plekken een passende traplift plaatsen. De traplift is ingemeten en geheel op maat gemaakt.

Tijdens de plaatsing is veel aandacht besteed aan het voorkomen van schade of bevuiling van het schip. Daarom dragen de monteurs speciale stoffen overschoenen om te voorkomen dat het dek beschadigt en is de bekleding van de trap afgedekt om het onderliggende witte tapijt netjes schoon te houden. Uiteraard doen onze monteurs er alles aan om een traplift netjes te plaatsen en alle restproducten af te voeren, ook als we niet op een superjacht plaatsen.

De traplift op dit bijzondere schip is een groot succes en we hopen dat de eigenaar zichzelf en zijn gasten op deze manier moeiteloos tussen de dekken kan verplaatsen. We wensen ze veel vaarplezier!

Auteur:
10 juli 2018
Auteur:
10 juli 2018