• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu
+-

24/7 Service

Uiteraard houdt de service van Smienk Trapliften niet op nadat uw traplift is geplaatst. Voor uw traplift geldt een garantieperiode. En ook daarna blijft Smienk Trapliften voor u klaarstaan. Wij beschikken over een eigen team van monteurs. Bij een panne is een van onze monteurs binnen de 48 uur ter plaatse. Duurt dat te lang voor u? Kies dan voor onze spoedservice. U bereikt ons dan de klok rond en krijgt binnen de 3 uur een monteur over de vloer. Een van de zekerheden van Smienk Trapliften!

Eigen monteurs

Onze servicedienst bestaat uit diverse professionals op het gebied van trapliften. Deze vakmensen zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in de werking van trapliften. Dat betekent dat zij nagenoeg alle trapliftproblemen binnen een handomdraai voor u hebben opgelost.  

Jaarlijks onderhoud

Om de veiligheid en het comfort van uw traplift te kunnen blijven waarborgen, is het belangrijk dat uw traplift een zogenaamde jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgt. Tijdens deze onderhoudsbeurt kijkt onze monteur of uw traplift nog aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. Dit is belangrijk om altijd verzekerd te zijn van uw eigen veiligheid.
+-

Garantie

Wij houden het graag simpel. U wilt zolang mogelijk zonder zorgen van uw traplift genieten. Dat betekent een veilige en goed onderhouden traplift en vooral de zekerheid dat u direct geholpen wordt als er wat is, zonder dat u bij een technisch mankement voor hoge kosten komt te staan. Onderhoud & garantie Om u de zekerheid te bieden van een veilige werking van uw traplift, is het belangrijk dat uw traplift jaarlijks wordt onderhouden. Dit is zowel noodzakelijk bij een nieuwe als een gebruikte traplift. Als uw traplift jaarlijks wordt onderhouden bent u bij Smienk levenslang verzekerd van een veilige werking van uw traplift. Wanneer uw traplift niet wordt onderhouden, verloopt de garantie 1 jaar na de installatie van uw traplift. Slim verzekerd met het Smienk Zekerheidsplan Daarom hebben we bij Smienk één duidelijk zekerheidsplan met duidelijke afspraken. Voor een vast bedrag per maand bent u levenslang verzekerd van een 24/7 werkende traplift. → Klik hier om de aanvullende informatie en de algemene bepalingen te lezen

Mijn traplift doet het niet goed, wat nu?

Al onze trapliften worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Toch kan het een keer voorkomen dat er een storing optreedt. En dat komt altijd op een ongelegen ogenblik. Wanneer de traplift niet functioneert zoals het hoort, sturen wij zo snel mogelijk een technische medewerker naar u toe, die het probleem voor u oplost. Wanneer dit binnen de garantieperiode valt, hoeft u geen voorrijkosten of kosten van vervangende onderdelen te betalen. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat de traplift wel volgens voorschrift wordt gebruikt, en onderhouden.